Αρχική

Γειά! Με λένε Ευτυχία και λατρεύω τα ταξίδια. Γεννήθηκα στην Αθήνα μέρα Παρασκευή και σύμφωνα με την νονά μου όσοι γεννιούνται Παρασκευή γίνονται ταξιδεμένοι. Στην δική μου περίπτωση δεν θα μπορούσε να μην πέσει πιο μέσα! Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Καποδιστριακό και στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΕΑΠ.

Από μικρή τα ταξίδια με εντυπωσίαζαν. Τα κάθε λογής ταξίδια! Από το πιο μακρινό ως το κοντινότερο. Τότε λοιπόν σκεφτόμουν αν θα κατάφερνα να επισκεφτώ κάποιον από αυτούς τους προορισμούς που με ιντρίγκαραν τόσο. Ο στόχος μου ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα όταν βρήκα την πρώτη μου δουλειά και απέκτησα τα δικά μου χρήματα. Έκτοτε ότι χρήματα βγάζω τα ξοδεύω ταξιδεύοντας αφού για μένα τα ταξίδια είναι μια επένδυση, μια προσωπική επένδυση. Υπάρχει άλλωστε κάτι καλύτερο από το να γνωρίζεις νέα μέρη και πολιτισμούς?

Η ιδέα για αυτό το travel blog ξεκίνησε όταν ένας συνάδελφος, μου ζήτησε να του γράψω σε ένα χαρτί τι θα μπορούσε να κάνει και τι να δει στο ταξίδι που θα πήγαινε με την σύζυγό του στην Ρώμη. Να γίνω δηλαδή ο τουριστικός του οδηγός. Έκατσα λοιπόν και έγραφα…έγραφα…έγραφα…μέχρι που γέμισα μερικές κόλλες Α4. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα μπορούσα να μοιραστώ τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες με ακόμα περισσότερους. Και εγένετο….

Στο blog αυτό εκφράζεται η προσωπική μου γνώμη, πως εγώ βίωσα το κάθε ταξίδι και τι εμπειρίες αποκόμισα από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ την ίδια άποψη ή ότι θα πρέπει να κάνεις όλα όσα περιγράφω. Για να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα θα πρέπει να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν. Το μυαλό σου να ξεφεύγει και να μην σκέφτεται τα όποια προβλήματα. Αυτά άστα για όταν επιστρέψεις. Καλό ταξίδι λοιπόν….

 

Trip Tip: Ξεκίνα τον προγραμματισμό του ταξιδιού σου κλείνοντας αρκετούς μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης τα αεροπορικά εισιτήρια. Ξενοδοχεία υπάρχουν για όλα τα βαλάντια παντού. Τα φτηνά αεροπορικά όμως εξαντλούνται γρήγορα.

 

ΥΓ. Νικολάκο μου σε ευχαριστώ για όλα…σου στέλνω μια τεράααααααααααστια αγκαλιά και την ανεξάντλητη αγάπη μου.